• Primož pri Šentjurju 24c, 3230 Šentjur
  • 03 74 90 740
  • vojko.arzensek@adheziv.si
Industrijski INK JET tiskalniki LEIBINGER (CIJ)

INK-JET TISKALNIK LEIBINGER JET 3 UP PI (pigmentni)

INK-JET TISKALNIK LEIBINGER JET 3 UP PI (pigmentni)

Predstavljamo vam vrhunski industrijski INK-JET tiskalnik Leibinger JET3 UP - edini tiskalnik na trgu z avtomatskim zapiranjem šobe in sistema črnila v pisalni glavi, zaradi česar ni možnosti zamašitve šobe in ni potrebnega nobenega ročnega čiščenje tiskalne glave pred in po uporabi. Predvsem za kupce, ki nočejo zastojev in izgubljati časa pri zagonu tiskalnika.

Več - INK-JET TISKALNIK LEIBINGER JET 3 UP PI (pigmentni)Industrijski ink-jet tiskalnik LEIBINGER JET 2 NEO

Industrijski ink-jet tiskalnik LEIBINGER JET 2 NEO

Predstavljamo vam vrhunski industrijski INK-JET tiskalnik Leibinger JET2 NEO.  tiskalnik z avtomatskim zapiranjem šobe in sistema črnila v pisalni glavi, zaradi česar ni možnosti zamašitve šobe in ni potrebnega ročnega čiščenje tiskalne glave pred in po uporabi. Predvsem za kupce, ki nočejo zastojev in izgubljati časa pri zagonu tiskalnika.

Več - Industrijski ink-jet tiskalnik LEIBINGER JET 2 NEOIndustrijski ink-jet tiskalnik LEIBINGER JET 3 UP

Industrijski ink-jet tiskalnik LEIBINGER JET 3 UP

Predstavljamo vam vrhunski industrijski INK-JET tiskalnik Leibinger JET3 UP- edini tiskalnik na trgu z avtomatskim zapiranjem šobe in sistema črnila v pisalni glavi, zaradi česar ni možnosti zamašitve šobe in ni potrebnega ročnega čiščenje tiskalne glave pred in po uporabi. Predvsem za kupce, ki nočejo zastojev in izgubljati časa pri zagonu tiskalnika.

Več - Industrijski ink-jet tiskalnik LEIBINGER JET 3 UPIndustrijski ink-jet tiskalnik LEIBINGER JET ONE

Industrijski ink-jet tiskalnik LEIBINGER JET ONE

....je v svetu poznan kot ink jet najvišje stopnje zanesljivosti delovanja. Vodoodporno zaščiteno ohišje zagotavlja zaščito pred vlago, tekočinami in prahom - IP54. Vse funkcije se kontrolirajo preko »touch screen« panela »colour TFT SVGA displaya«. Interface na ind. Windows osnovi, upravljanje tiskalnika je zelo enostavno.

Več - Industrijski ink-jet tiskalnik LEIBINGER JET ONE